CATERING ŚWIĄTECZNY
gramatura | cena | |
ZUPY: | porcji | |
Zupa z podgrzybka | 250 g. | 17,00 |
Barszcz czysty Pasztecik z grzybami i kapustą | 250 g. 1 szt. | 10,00 4,00 |
DANIA WIGILIJNE: | ||
Łosoś zapiekany z cytryną i porem | 100 g. | 27,00 |
Pstrąg z migdałami | 100 g. | 22,00 |
Karp smażony na maśle z orzechami | 150 g. | 26,00 |
Swojskie pierogi z grzybami i kapustą | 4 szt. | 15,00 |
DANIA MIĘSNE: | ||
De volaille (do wysmażenia) | 120 g. | 18,00 |
Filet drobiowy w sosie z kurkami | 100 g. | 18,00 |
Udko kacze pieczona z jabłkami | 150 g. | 24,00 |
Zrazy schabowe z farszem staropolskim | 100-110 g. | 18,00 |
Zrazy wołowe z farszem staropolskim | 100-110 g. | 20,00 |
Polędwiczki wieprzowe w sosie grzybowym | 100 g. | 18,00 |
Żeberka pieczone delikatnie w miodzie | 150 g. | 18,00 |
Roladki drobiowe faszerowane grzybami w sosie śmietanowym | 120 g. | 18,00 |
Golonka z kością w kapuście | 0,8-1 kg. | 75,00 |
Bigos | 0,5 kg. | 35,00 |
ZAKĄSKI: | ||
Sałatka – śledzik pod pierzynką | 500 g. | 30,00 |
Ryba po grecku (dorsz) | 100 g. | 15,00 |
Klopsiki rybne w zalewie octowej słoik | 500 g. | 50,00 |
Ryba w zalewie octowej (dorsz) słoik | 500 g. | 35,00 |
Rolada z łososia wędzonego ze szpinakiem | 60 g. | 17,00 |
Tatar z łososia wędzonego z avokado | 60 g. | 19,00 |
Sałatka jarzynowa | 0,5 kg. | 35,00 |
Babeczka z twarożkiem i łososiem wędzonym | 2 szt.=50 g. | 15,00 |
Ryba po japońsku (dorsz) | 100 g. | 15,00 |
Sałatka farmerska (szynka konserw., seler konserw., ananas, kukurydza) | 100 g. | 10,00 |
GALARETY: | ||
Łosoś wędzony z jabłkiem i chrzanem w galarecie | 60 g. | 18,00 |
Pstrąg w galarecie | 80 g. | 17,00 |
Łosoś w galarecie | 80 g. | 20,00 |
Karp w galarecie | 80 g. | 18,00 |
Galaciki rybne | 60 g. | 10,00 |
Galaciki drobiowe | 60 g. | 10,00 |
ZESTAWY ZAKĄSEK: | ||
Zestaw mięs na zimno (Polędwiczka faszerowana, | 12 porcji | 130,00 |
Rolada drobiowa faszerowana pieczarkami, serem i papryką, | 9 porcji | 100,00 |
Rolada drobiowa faszerowana szpinakiem) | 6 porcji | 70,00 |
Zestaw galaret: (Schab z chrzanem, szynka po rusku, | 12 porcji | 130,00 |
Szynka z szparagami) | 9 porcji | 100,00 |
6 porcji | 70,00 | |
ZAMÓWIENIA MOŻNA SKŁADAĆ DO DNIA 16.12. pod nr tel. 501-66-88-85 na maila: salastarymlyn@wp.pl | ||
MINIMALNE ZAMÓWIENIE – 5 PORCJI | ||
ODBIÓR CATERINGU 24.12. w godzinach od 9.00 do 11.00 | ||
Comments are closed.