CATERING ŚWIĄTECZNY

gramaturacena
ZUPY:porcji
Zupa z podgrzybka250 g.17,00
Barszcz czysty
Pasztecik z grzybami i kapustą
250 g.
1 szt.
10,00
4,00
DANIA WIGILIJNE:
Łosoś zapiekany z cytryną i porem100 g.27,00
Pstrąg z migdałami100 g.22,00
Karp smażony na maśle z orzechami150 g.26,00
Swojskie pierogi z grzybami i kapustą4 szt.15,00
 DANIA MIĘSNE:
De volaille (do wysmażenia)120 g.18,00
Filet drobiowy w sosie  z kurkami100 g.18,00
Udko kacze pieczona z jabłkami150 g.24,00
Zrazy schabowe z farszem staropolskim100-110 g.18,00
Zrazy wołowe z farszem staropolskim100-110 g.20,00
Polędwiczki wieprzowe w sosie grzybowym100 g.18,00
Żeberka pieczone delikatnie w miodzie150 g.18,00
Roladki drobiowe faszerowane grzybami w sosie śmietanowym120 g.18,00
Golonka z kością w kapuście0,8-1 kg.75,00
Bigos0,5 kg.35,00
ZAKĄSKI:
Sałatka – śledzik pod pierzynką500 g.30,00
Ryba po grecku (dorsz)100 g.15,00
Klopsiki rybne w zalewie octowej słoik500 g.50,00
Ryba w zalewie octowej (dorsz) słoik500 g.35,00
Rolada z łososia wędzonego ze szpinakiem60 g.17,00
Tatar z łososia wędzonego z avokado60 g.19,00
Sałatka jarzynowa0,5 kg.35,00
Babeczka z twarożkiem i łososiem wędzonym2 szt.=50 g.15,00
Ryba po japońsku (dorsz)100 g.15,00
Sałatka farmerska (szynka konserw., seler konserw., ananas, kukurydza)100 g.10,00
GALARETY:
Łosoś wędzony z jabłkiem i chrzanem w galarecie60 g.18,00
Pstrąg w galarecie80 g.17,00
Łosoś w galarecie80 g.20,00
Karp w galarecie80 g.18,00
Galaciki rybne60 g.10,00
Galaciki drobiowe60 g.10,00
ZESTAWY ZAKĄSEK:
Zestaw mięs na zimno (Polędwiczka faszerowana,12 porcji130,00
Rolada drobiowa faszerowana pieczarkami, serem i papryką,9 porcji100,00
Rolada drobiowa faszerowana szpinakiem)
6 porcji
70,00
Zestaw galaret: (Schab z chrzanem, szynka po rusku,12 porcji130,00
Szynka z szparagami)9 porcji100,00
6 porcji70,00
ZAMÓWIENIA MOŻNA SKŁADAĆ DO DNIA 16.12. pod nr tel. 501-66-88-85 na maila: salastarymlyn@wp.pl
MINIMALNE ZAMÓWIENIE – 5 PORCJI
ODBIÓR CATERINGU 24.12. w godzinach od 9.00 do 11.00